Σωστή βάση του Μακιάζ







Οι σωστοί συνδυασμοί για τον τύπο σας

Ο ρόλος της καλής βάσης του μακιάζ είναι να κάνει το δέρμα να δείχνει όσο το δυνατόν πιο φωτεινό και λείο. Παράλληλα, το βοηθά να αποκτά ομοιόμορφο τόνο, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η τέλεια βάση για το μακιγιάζ. Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για το δικό σας χρώμα επιδερμίδας, αλλά και για το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Δοκιμάστε το πρώτα στο εσωτερικό πλευρό του καρπού σας.

Φον ντε τεν σε υγρή μορφή συνήθως έχουν βάση τους το νερό και απλώνονται εύκολα στο δέρμα με σφουγγάρι, για ελαφριά κάλυψη. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά την επιλογή του σωστού προϊόντος για τον τύπο της επιδερμίδας σας: το oil free φον ντε τεν ταιριάζουν στις λιπαρές, ενώ το ενυδατικό στις ξηρές και κανονικές, Επίσης να προτιμάτε πάντα προϊόντα με δείκτη προστασίας.

Υγρά φον ντε τεν με βάση το κόκκινο: Ταιριάζουν στις ροζ-μπεζ επιδερμίδες που δεν είναι χλομές.

Υγρά φον ντε τεν με βάση το πορτοκαλί: Προτιμήστε το αν το χρώμα της επιδερμίδας σας είναι 

κάτι ανάμεσα σε κόκκινο και κίτρινο.

Υγρά φον ντε τεν με βάση το κίτρινο: Είναι ιδανικά για της ivory-μπεζ επιδερμίδες που δεν κοκκινίζουν καθόλου.

Φον ντε τεν σε κόμπακτ μορφή – Τα συγκεκριμένα προϊόντα περιέχουν στη σύνθεσή τους πούδρα και καταπολεμούν τη γυαλάδα του δέρματος. Απλώνονται με βρεγμένο ή στεγνό σφουγγάρι (γι΄ αυτό συμβουλευτείτε τις οδηγίες του προϊόντος που θα επιλέξετε) είναι κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες και πολύ εύκολα στη χρήση. Προτιμείστε εκείνα που ενυδατώνουν και προστατεύουν ταυτόχρονα το δέρμα.

Για σκούρες επιδερμίδες: Κινηθείτε ανάμεσα στους τόνους του σκούρου μπεζ και της τερακότας.

Για ανοιχτές επιδερμίδες: Επιλέξτε ανάμεσα σε απλούς μπεζ ή ροζ τόνους, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

Για κανονικές επιδερμίδες: Σας ταιριάζουν όλα τα χρώματα, αρκεί να βρείτε το σωστό τόνο για την επιδερμίδα σας.                

  
              

Μυστικά Ομορφιάς