Ευαίσθητο δέρμα

Ευαίσθητο δέρμα  μπορεί να είναι ξηρό ή λιπαρό, ως προς τη φυσιολογία του είναι πιο λεπτό από ό,τι θα έπρεπε και συνήθως ανοιχτόχρωμο. Μπορεί να είναι αλλεργικό σε πολλά καλλυντικά και συνήθως αντιδρά άσχημα στις κακές καιρικές συνθήκες και στο πλύσιμο. Μπορεί να παρουσιάσει σημάδια ερεθισμού, τα οποία μπορεί να εμφανιστούν με τη μορφή κηλίδων. Επίσης ευαίσθητο δέρμα μπορεί να  εμφανίσει κοκκινίλες, ξεφλούδισμα και σπασμένα αγγεία. 

 Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, θα πρέπει:
με προϊόν που προορίζεται για ευαίσθητα δέρματα, το οποίο θα είναι απαλλαγμένο από ισχυρούς καθαριστικούς παράγοντες, χρωστικές ουσίες και οινόπνευμα. solutions είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή για τον τύπο του δέρματός σας. κοινά γαλακτώματα καθαρισμού, ακόμη και τα πιο απαλά, δεν είναι κατάλληλα για το δέρμα σας, ούτε και όσα προορίζονται για ξηρά-ευαίσθητα δέρματα, διότι απευθύνονται στις ευαισθησίες που εμφανίζει η ξηρή επιδερμίδα και όχι σε ευαίσθητες-δυσανεκτικές επιδερμίδες.
ακόμη και στο νερό της βρύσης, καλύτερα να το ξεπλένετε με ιαματικό νερό πηγής σε σπρέι.
με υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα χωρίς άρωμα που θα αναγράφουν στη συσκευασία τους ότι προορίζονται για ευαίσθητα, υπερευαίσθητα ή δυσανεκτικά δέρματα.
καθημερινά αντιηλιακό με φυσικά φίλτρα προστασίας.
και τις μάσκες καθαρισμού, καθώς και τα πίλινγκ για το σπίτι με μικρο-κρυστάλλους ή AHA.
μπορείτε να χρησιμοποιείτε προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης σε συσκευασίες μίας χρήσης, τα οποία ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες ερεθισμών από ανάπτυξη βακτηριδίων στο προϊόν.
     

Μυστικά Ομορφιάς